بهمن حاجات نیا:

توانمند سازی و آموزش مهارت های زندگی به سالمندان بسیار مهم است

مدیرعامل پارک سلامت روان حاجات گفت: پارک سلامت روان حاجات با هدف صیانت از سلامت روان و سلامت جسمانی افراد جامعه با بهره گیری از منابع شخصی توانسته باری از دوش دولت برداشته و با سرمایه گذاری در این مهم، مسیری تازه در توسعه کشور در حوزه سلامت روان بگشاید.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر توانمند سازی و آموزش مهارت های زندگی به سالمندان بسیار مهم است

به گزارش خبر، بهمن حاجات نیا افزود: مجموعه پارک سلامت روان حاجات در حوزه سالمندی با ایجاد محیطی غنی جهت ارتقای سلامت سالمندان با رویکرد هایی نوین و پیشرفته و با ایجاد محیط شبه خانواده درحال خدمت رسانی به آحاد جامعه به شکل خاص سالمندان می باشد.

مدیر عامل پارک سلامت روان حاجات گفت: مجموعه سالمندی این پارک سلامت روان با تعيين اهداف توان بخشی افراد، به منظور توانمند سازی، جبران محدودیت های عملكردی و دستیابی فرد به سطح بالاتری از مشارکت در زندگی فردی و اجتماعی و نهايتا افزايش كيفيت زندگي در يک بازه ي زمانی مشخص توسط تيم تخصصی در جلسه های گروهی مشغول به فعالیت می باشد.

بهمن حاجات نیا با اشاره به اهداف ارائه خدمات در این مجموعه افزود: گسترش و ارائه خدمات توانبخشی شامل خدمات توان پزشکی، روانشناسی و اجتماعی، بخشی از خدمات این مجموعه است و ارتقاء کیفیت خدمات مراقبتی و بهداشتی و کیفیت زندگی سالمندان لازمه تغییر در دیدگاه سنتی به سالمندی است.

حاجات نیا توانمند سازی و آموزش مهارت های زندگی به سالمندان را بسیار مهم دانست و گفت: یکی از اساسی ترین جنبه هایی که می بایست در بخش سلامت مورد توجه قرار گیرد مراقبت از سالمندان است که شامل کل مراقبت های نگه دارنده در منزل یا سرای سالمندان می باشد.

وی افزود: در پارک سلامت روان حاجات با در نظر گرفتن ارزش و جایگاه سالمند برای ارائه خدمات شبانه روزی مکان متفاوتی همراه با پروتکل های غنی تر جهت بهبود شرایط روانی، جسمانی و اجتماعی سالمند با نام مجموعه هتل های سالمندی در نظر گرفته شده است.

حاجات نیا اظهار کرد: مجموعه هتل‌های سالمندی که به صورت سوییت های 2 الی 6 نفره در واحد هایی مجزا ساخته شده اند امکان زندگی مستقل و در عین حال بهره مندی از خدمات شبانه روزی پزشکی، پرستاری، توانبخشی و روان شناسی را به سالمندان می دهد.

پارک سلامت روان حاجات با آدرس نرسیده به پلیس راه شیراز-مرودشت، بعد از دانشکده داروسازی و با شماره تماس ۰۷۱۳۲۴۲۶۶۶۱ و سایت www.psrc.ir از ساعت ٨ صبح لغایت ٨ شب آماده ارائه مشاوره و خدمات است.