جلسه هم اندیشی نمایندگان فارس در مجلس و نماینده ولی فقیه در استان و استاندار فارس در خصوص بودجه ۱۴۰۱ برگزار شد

استاندار فارس اولویت‌های مورد نیاز استان در بودجه سال آتی را اعلام کرد

استاندار فارس با اشاره به اینکه رویکردهای محوری و اولویت های استان پیش از تدوین بودجه باید کاملا مشخص باشد، عنوان کرد: تلاش های لازم در این زمینه باید پیش از تدوین بودجه انجام شود.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر استاندار فارس اولویت‌های مورد نیاز استان در بودجه سال آتی را اعلام کرد

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، با پیشنهاد محمدهادی ایمانیه، جلسه هم اندیشی در خصوص بودجه ۱۴۰۱ با حضور نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

استاندار فارس در این جلسه با اشاره به اینکه رویکردهای محوری و اولویت های استان پیش از تدوین بودجه باید کاملا مشخص باشد، عنوان کرد: بررسی‌های میدانی در سفرهای شهرستانی و آمار و اطلاعات موجود نشان می دهد در حال حاضر کمبود آب به یکی از مشکلات استان تبدیل شده است؛ از این رو تامین آب به ویژه آب آشامیدنی باید در اولویت پیگیری ها برای تخصیص بودجه در سال آتی باشد.

به اعتقاد نماینده عالی دولت در استان فارس، ایجاد اشتغال کلید رفع بسیاری از معضلات اجتماعی است که این مشکلات با اجرای پروژه‌های ویژه و تدابیر مخصوص برطرف خواهد شد.

وی تاکید کرد: اولویت بعدی استان برای چانه زنی و جذب بودجه باید در حوزه اشتغال باشد.

ایمانیه با اشاره به اینکه بسیاری از فعالیت ها و پروژه‌هایی که از ابتدای انقلاب تاکنون اجرایی شده و به بهره برداری نرسیده است ، جذب بودجه برای بهره وری از این امکانات را بسیار مهم تلقی کرد و بر لزوم تلاش مدیران و نمایندگان محترم در این راستا تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با ابراز تأسف از اینکه در حال حاضر مرگ ناشی از تصادفات رتبه نخست مرگ و میر به ویژه در جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال و حتی کودکان را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: اکنون بودجه مورد نیاز برای رفع نقاط حادثه خیز، تامین و نصب دوربین های ثبت تخلف، راه اندازی پایگاه پلیس، پایگاه اورژانس و... وجود ندارد و این در حالی است که باید ۵درصد از جرایم رانندگی در این موارد صرف شود.
وی استفاده از این منبع اعتباری را نیازمند اصلاح قانون دانست و خاطرنشان کرد: همراهی نمایندگان مجلس در این زمینه اثر بخش خواهد بود.

ایمانیه اعتیاد را بزرگترین ناهنجاری اجتماعی دانست و تصریح کرد: بی تردید مقابله با این پدیده ناهنجار نیازمند اعتبار است.

وی بیان کرد: اموال تملیکی و قاچاق در انبارها بدون تعیین تکلیف باقی مانده است که رفع این مشکل نیز به وجود قانون و حمایت قانونی نیاز دارد.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس رتبه اول موقوفات کشور است که این موقوفات ارزشی معادل هزاران میلیارد تومان را به خود اختصاص می‌دهد.

وی ادامه داد: احیا و بهره برداری از این موقوفات نیازمند اصلاح و حمایت قانون است و می‌تواند تحولات در خور توجهی در استان فارس ایجاد کند.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه توسعه و پیشرفت استان بدون حضور دانشگاه امکان پذیر نخواهد شد، ابراز داشت: این اقدام نیازمند ردیف بودجه مشخص است که باید از سوی نمایندگان و مدیران استانی پیش از تدوین بودجه پیگیری شود.

افزایش ردیف های اعتباری برای حمایت ویژه از عشایر فارس از دیگر موضوعاتی بود که دکتر ایمانیه بر لزوم توجه به آن در بودجه ۱۴۰۱ تاکید کرد.

به اعتقاد استاندار فارس حمایت از طرح های نو و ویژه در فارس می‌تواند بسیاری از این طرح ها را به نمونه های مثال زدنی در خاورمیانه تبدیل کند.

وی از نمایندگان مجلس خواست در بودجه سال آتی این موضوع را مد نظر قرار دهند.

نهضت ساخت مسکن موضوع دیگری بود که دکتر ایمانیه به‌عنوان یکی از اولویت های استان به آن اشاره کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت : انتظار می رود بودجه عمرانی فارس با توجه به درصد مساحت استان به مساحت کشور باید از ۵ درصد بودجه کشوری به ۷.۴ درصد افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: انتظار دیگر ما این است که باتوجه به عقب ماندگی های سنوات قبل افزایش سنواتی بودجه فارس در ۱۴۰۱ از متوسط کشوری بیشتر باشد.

توجه به بودجه‌های مربوط به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) و محیط پیرامونی آن از دیگر مواردی بود که استاندار فارس از نمایندگان مجلس خواست در بودجه سال آتی مد نظر قرار دهند.

به اعتقاد ایمانیه میراث فرهنگی و گردشگری فارس از ظرفیت های ویژه‌ای برخوردار است که با بودجه های فعلی هیچ تحول مهمی در این حوزه رخ نخواهد داد.

وی افزود: بی شک توجه ویژه به بودجه فارس در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی منافعی قابل توجه برای کشور خواهد داشت.

استاندار فارس از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواست با ایجاد قوانین لازم بانک های خصوصی را وادار کنند حداقل ۷۰ درصد سپرده های مردم استان را به صورت تسهیلات ارائه دهند.

تامین تجهیزات لازم برای اطفا حریق و مدیریت نمودن پسماند از دیگر مواردی بود که دکتر ایمانیه بر لزوم تامین اعتبارات در این زمینه تاکید کرد.

همچنین وی اضافه کرد: لازم است اعتبار ویژه ای جهت ارتقاء بهره وری اختصاص یابد به عنوان مثال مکانیزه کردن کشاورزی، آبخیزداری، کانال کشی اتصال آب های جاری، شبکه های پایین دستی آب پشت سدها می‌تواند هدر رفت آب های استان را به شدت کاهش دهد.