یادداشتی از اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران؛

بررسی تهدیدات علیه ترویج فرهنگ مقدس شهادت و ایثارگری

دولتمردان باید فرهنگ ایثار و شهادت را طبق مقتضیات زمان و مصادیق و مسائل روز به نسل امروز تدوین نمایند.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر بررسی تهدیدات علیه ترویج فرهنگ مقدس شهادت و ایثارگری

به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشتی ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "بررسی تهدیدات علیه ترویج فرهنگ مقدس شهادت و ایثارگری" آورده است:

بزرگترین مانع در راه ترویج شهادت و ایثار، دور ماندن و جدا کردن فرهنگ عاشورایی از فرهنگ ایثار طلبی است.

اگر از سوی جامعه و نظام اقدام عملی برای ترویج فرهنگ شهادت و ایثار اعمال نشود این فرهنگ دچار ضعف می شود.

دولتمردان باید فرهنگ ایثار و شهادت را طبق مقتضیات زمان و مصادیق و مسائل روز به نسل امروز تدوین نمایند و همواره باید عرصه مبارزه علیه باطل و ایثار و از خودگذشتگی را در بین جوانان برانگیخته کنند و نباید شهادت را با پایان جنگ تحمیلی تمام شده بدانند.

امروزه با توجه به مسائل روز باید فرهنگ ایثار را شناسایی و تبلیغ کرد.

گسترش فرهنگ مادی گرایی و ریا و چاپلوسی بخاطر منافع مادی، داشتن تفکری چون تحقق نیافتن اهداف شهدا در جنگ تحمیلی، نرسیدن به آرمان ها و اهداف شهدای انقلاب اسلامی، دور شدن از مسئله آزادمنشی و از خودگذشتگی ایثارگران، نادیده گرفتن ارزش های اخلاقی و انسانی و بالا بودن شأن و منزلت ثروت و مال و توجه داشتن به ثروتمندان که این خود عاملی است بر خودمحوری، ایجاد فاصله طبقاتی شدید بخاطر نامناسب بودن معشیت اکثر مردم جوامع در مقابل با افرادی که زندگی مرفهی دارند.

این عوامل باعث کم رنگ شدن ارزش های اخلاقی است و نیز این موارد با اهداف و آرمان های شهدا در تضاد است.

ترویج سیاست های جناح بندی و توجه به سیاست های بی اخلاقی روحیه ایثارگری را تضعیف می کند.

گرایش به بی عدالتی بخاطر پارتی بازی و خویشاوندسالاری به جای شایسته سالاری خود عاملی است که باعث بروز ظلم و بی انصافی می شود و این برخلاف اهداف انسانی است.

جهانی شدن و مدرن شدن جوامع امروزی و بخاطر بروز مشکلات اقتصادی گرایش اکثر جوامع به مسائل اقتصادی بیشتر است و گرایش کمتری به ارزش های اخلاقی و خودگذشتگی دارند.

گسترش شبکه های ماهواره ای و گسترش رسانه های ارتباطی و سرعت انتقال اطلاعات باعث تغییر ارزش ها و هنجارهای اجتماعی فرهنگی می شود، و نیز توجه به مادیات و عقلگرایی باعث می شود فلسفه خودگذشتگی و ایثارو شهادت طلبی نادیده گرفته شود.