تعادل تولید در قرارگاه امنیت غذایی فارس دنبال می شود

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: تعادل بخشی به تولید، پایش مازاد تولید و کمبودها و پایداری تولید ازاهداف اساسی در قرارگاه امنیت غذایی این استان است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر تعادل تولید در قرارگاه امنیت غذایی فارس دنبال می شود

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، مجتبی دهقانپور در نشست قرارگاه امنیت غذایی که با حضور استاندار فارس و به صورت وبینار با وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، ابراز کرد: امنیت غذایی متاثر از عوامل طبیعی، بیولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی است و بر همین اساس در قرارگاه امنیت غذایی عواملی که مترتب بر تولید است به صورت مشخص و کامل واکاوی و پایش می شود.

به گفته وی؛ در تامین امنیت غذایی دسترسی همگان به تولید و استفاده از محصولات تولیدی در هر زمانی مورد نظر است.

دهقانپور با بیان اینکه پایش روزانه بازار، قیمت‌ها و نحوه توزیع نهادها و اقلام اساسی از جمله رویکردهایی است که در قرارگاه امنیت غذایی استان پیگیری می شود، اظهار کرد: ارتباط خوبی با دستگاه‌های برون سازمانی و ذی ربط برقرار است در همین راستا ۶۲۲ نیروی بسیج اصناف در زمینه بازرسی کمک می کنند و ۳۵ نیرویی که بر اساس قانون انتزاع از سازمان صمت به سازمان جهاد کشاورزی منتقل شده اند، نظارت ها را دنبال می‌کنند.

میزان تولید شب عید مکفی است

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای تولید مکفی شب عید در نظر گرفته است، بیان کرد: تاکنون میزان جوجه ریزی ماهیانه هفت میلیون و 500 هزار قطعه بوده که هم اکنون به ده میلیون قطعه جوجه ریزی رسیده است.

وی در ادامه خواستار مساعدت وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تامین مطالبات مربوط به خرید میوه سال گذشته اتحادیه تعاون روستایی شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سه نرم افزار در استان فارس توزیع اینترنتی اقلام را انجام می دهند، تصریح کرد: در صورت امکان شرایطی فراهم شود تا سه کالای برنج، شکر و روغن از طریق این برنامه ها به صورت مویرگی توزیع شود.