اخبار امیدوارکننده معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای در آستانه سفر رئیس جمهور

محمد حبیب آگهی معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای فارس با بیان اینکه سفر دوم هیات دولت و رئیس جمهور به فارس ، دریچه ای به توسعه شرایط تامین و انتقال برق به این استان خواهد گشود گفت: همزمان با این سفر بهره بردای از طرح های زیر بنایی تامین برق در جنوب فارس را شاهد خواهیم بود.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر اخبار امیدوارکننده معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای در آستانه سفر رئیس جمهور

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، محمد حبیب آگهی معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای فارس در ادامه گفت: طرح هایی که در شهرستان خنج و قیر و کارزین افتتاح می شود قطعا تاثیر بسزایی در تثبیت شرایط تامین برق پایدار در جنوب فارس خواهد داشت.

حبیب آگهی در ادامه بیان کرد و افزود: دراین سفر تعداد 13 پروژه با اعتباری معادل 1263 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید و بدلیل محدودیت درتعداد برنامه های افتتاحیه پروژه ها دراین سفر تنها بخشی از پروژه ها انتخاب شده است که از جمله دو طرح تامین و انتقال برق در شهرستان خنج شامل، احداث پست 20/132 کورده خنج با سرمایه گذاری 70 میلیارد تومان و بهره گیری از یک دستگاه ترانس 50 مگاولت آمپری و همچنین افتتاح طرح احداث خط کورده خنج و سیم کشی فیبر نوری دراین شهرستان با سرمایه گذاری 326.5 میلیارد تومانی و به بهره گیری از 50 کیلومتر خط دومداره و سیم کشی بصورت خط گرم از جمله طرح های سفر رییس جمهوری می باشد. به صورت ویژه باید اشاره نمود که این پروژه در طی 10 ماه به اتمام رسیده است در حالی که زمان مشابه اجرائی این پروژه ها 24 ماه می باشد.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای فارس خاطر نشان ساخت: همچنین در دومین سفر رییس جمهوری به فارس شاهد افتتاح دو طرح تامین و انتقال برق در شهرستان قیر و کارزین شامل احداث پست سیار 66 موقت قیر 3 و احداث خط 66 سیمان سپهر- قیر3 هستیم ، این دو طرح به ترتیب با سرمایه گذاری 70 میلیارد تومان و 45 میلیارد تومان احداث شده است. لازم به ذکر است که انجام این پروژه ها معمولا دو سال به طول می انجامد که با تلاش جهادی همکاران حدنصاب 6 ماهه برای اجرای این طرح ثبت گردیده است.

وی اضافه کرد: صنعت برق از مهمترین صنایع زیرساختی است که یکی از با اهمیت ترین شاخص های توسعه یافتگی در قالب مصرف سرانه برق متجلی می گردد. در گروههای مختلف مصرف انرژی از جمله خانگی ، صنعت ،تجارت، کشاورزی و پزشکی، انرژی برق به عنوان یک منبع انرژی تمیز و بی خطر با استاندارد بالا بسیار حائز اهمیت است. بنابراین به گونه ای برنامه‌ریزی شده که توسعه صنعت برق و زیرساخت‌های مورد نیاز جهت توسعه و رشد اقتصادی جلوه‌ای آشکار داشته باشد و زمینه توسعه پایدار در زمینه تامین انرژی فراهم گردد.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای فارس با اشاره به اینکه امید است خاطرات خوش سفر اعضای هیات دولت برای مردم استان فارس ثبت شود گفت: موضوعی که کارشناسان و مدیران شرکت های برق دراستان فارس بر آن تاکید می کنند این است که با برنامه ریزی های دقیق و همچنین پیگیری موضوعات مدیریت مصرف بتوان مشکل کمبود تولید برق را به ویژه در تابستان مدیریت کرد ، مدیریت مصرف و مدیریت اوج بار برای تابستان موضوعی ضروری است تا از خاموشی های ناخواسته جلوگیری شود. اکنون با پشتیبانی سرمایه‌گذاری های بهینه دولت در این استان میتوان امید داشت که تابستان های آینده نیز مانند امسال و سالهای گذشته بتوان از نقطه اوج مصرف برق گذر کرد.

وی در ادامه افزود: با عنایت به دستور و تأکید مقام عالی وزارت نیرو، در اقدامی جهادی و بی سابقه در کل کشور، و با تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر کلیه همکاران این شرکت و پس از رایزنی های زیاد با سرمایه گذاران بخش خصوصی، تعداد 16 دستگاه دیزل ژنراتور در 9 ساختگاه مختلف ، علیرغم محدودیت در زیرساختهای مورد نیاز در مناطق محروم و دور افتاده استان فارس ، در مدت زمان معادل 45 روز تهیه، نصب و بهره برداری شده است؛ که اجرای به موقع پروژه های در دست اقدام جهت حل مشکلات شبکه و تأمین برق پایدار و عبور موفق از پیک بار، به عنوان یک رکورد بی سابقه محسوب می گردد.

عناوین پروژه های مذکور به شرح زیر است:

1. یک دستگاه مولد در منطقه دهرم شهرستان قیروکارزین

2. یک دستگاه مولد در منطقه افزر شهرستان قیروکارزین

3. دو دستگاه مولد در منطقه هنگام شهرستان قیروکارزین

4. دو دستگاه مولد در منطقه بیدشهر شهرستان اوز

5. دو دستگاه مولد در منطقه رستاق شهرستان داراب

6. دو دستگاه مولد در منطقه حاجی آباد شهرستان زرین دشت

7. دو دستگاه مولد در منطقه سیف آباد شهرستان خنج

8. دو دستگاه مولد در منطقه بابامیدان شهرستان رستم

9. دو دستگاه مولد در منطقه کهمره شهرستان شیراز