آغاز شانزدهمین دوره مسابقات علمی تخصصی آتش نشانی صنایع شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

شانزدهمین دوره مسابقات علمی تخصصی آتش نشانی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران  با حضور 28 تیم از ۱۴ استان و ۲۶ شهرستان به تعداد ۲۴۰ شرکت کننده با هدف انسجام، ارزیابی میزان آمادگی، بالا بردن توان، ایجاد روحیه نشاط و همکاری تیمی در وضعیت‌های اضطراری به میزبانی شرکت سنگ آهن بافق امروز آغاز شد
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر آغاز شانزدهمین دوره مسابقات علمی  تخصصی آتش نشانی صنایع شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

به گزارش خبرنگاران گروه ورزش گزارش خبر، درمراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات که با حضور تیم‌هایی از شرکت‌های انگوران، فلات مرکزی، گل گهر سیرجان، نوظهور بافق ، خمرود، گهر امداد، سفیدابه، و... به میزبانی شرکت سنگ آهن بافق برگزار شد، مشاور مدیرعامل این شرکت، ضمن خوش آمد گویی ، با اشاره به اهمیت رعایت نکات ایمنی در شرکت‌های معدنی و فولادی، وظیفه آتش‌نشانان و نیروهای ایمنی را مهم برشمرد و اظهار داشت: آتش‌نشانی شغل نیست، بلکه عشق است و آتش‌نشانان نیروهای فداکار و شجاعی هستند که همیشه با حضور خود حافظ جان کارکنان مجتمع‌های صنعتی هستند

علی یقطین برگزاری این مسابقات در سطح ملی را دستاوردی مهم برای واحدهای ایمنی ایمیدرو عنوان کرد و از همکاری تیم‌های شرکت کننده قدردانی کرد.

دکتر ولدخانی مدیر HSE ایمیدرو نیز در مراسم آغاز بکار این دوره از مسابقات با اشاره به ممیزی‌های سالیانه این شرکت از کارخانه‌های فولادی اظهار داشت: خوشبختانه در سال‌های اخیر، میزان رعایت نکات ایمنی و آمادگی نیروهای ایمنی و آتش نشانی هر ساله افزایش داشته و این پیشرفت چشمگیر بوده است.

مدیر hse شرکت سنگ آهن بافق در حاشیه برگزاری این مسابقات گفت: مسابقات آتش نشانی در دو بخش تئوری و چهار ماده عملیاتی از امروز آغازو تا چهارشنبه ۱۷ آبان ماه ادامه دارد.

حامد فتاحی تصریح کرد: در بخش عملیاتی مسابقه صعود و فرود، آمادگی جسمانی شامل عبور از موانع مارپیچ، نردبان افقی و ... و همچنین آبگیری از منبع روباز و نشانه روی بر روی سیبل با شلنگ و مانیتور خودروی آتش نشانی را خواهیم داشت.

به گفته فتاحی، به اخلاق حرفه‌ای و همکاری تیمی در این مسابقات امتیاز ویژه داده خواهد شد و یک تیم به عنوان تیم اخلاق در مراسم اختتامیه معرفی می‌شود.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را سنجش آمادگی آتش نشانان، توانایی کار با تجهیزات به روز و جدید، آمادگی برای مقابله با حوادث احتمالی و سناریوهای مشابه، ارتقای علمی آتش نشانان، اصلاح اشکالات از سوی داوران و ارتقای جسمانی کارکنان بخش آتش نشانی عنوان کرد.

فتاحی خاطرنشان کرد در این دوره از مسابقات در مجموع 28 تیم از ۱۴ استان و ۲۶ شهرستان به تعداد ۲۴۰ شرکت کننده جواز حضوردارند که هر تیم شامل ۴ نفر عضو عملیاتی و یک سرپرست همراه است.