معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس:

الزام در برگزاری نمایشگاه ‌های موثرتر برای شناخت ضعف ها و قوت‌ها

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: برای رونق اقتصاد گردشگری نیاز به تعریف و برگزاری مداوم رویداد های ملی و بین المللی با سیاست گذاری حاکمیتی و مشارکت بخش خصوصی هستیم.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر الزام در برگزاری نمایشگاه ‌های موثرتر برای شناخت ضعف ها و قوت‌ها

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، محمد فرخ زاده در مراسم تقدیر از دست اندرکاران نمایشگاه گردشگری پارس، با عرض تسلیت بمناسبت شهادت دکتر اسماعیل هنیه یکی از نخبگان موثر در جبهه مقاومت اظهار داشت: پرداختن به حوزه بین الملل و ظرفیت های کم نظیر اقوام از مهمترین مواردی است که در این نمایشگاه به صورت ویژه به آنها توجه قابل توجهی شد.

وی با تقدیر از تلاش های میراث فرهنگی، شهرداری شیراز، صنوف و انجمن های حرفه ای و سمن های استان فارس، گفت: شرکت توسعه گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی، اتحادیه صنایع دستی، سازمانها مردم نعاد، هیات اتومبیلرانی و انجمن های حرفه ای با محوریت شرکت توسعه گردشگری تلاش های موثری به منظور برپایی این نمایشگاه داشتند که این اتحاد و انسجام شکل گرفته شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به اهمیت رونق برنامه های مناسبتی در استان گفت: مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری بیشترین بهره را از ظرفیت برگزاری رویدادها در استان می برند.

فرخ زاده با اشاره به حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف جهان در این نمایشگاه اظهار داشت: حضور بلاگرهایی از کشورهای کویت و عمان و نمایندگانی از کشورهای سریلانکا، آلمان، عراق، قطر، ترکیه وجهه بین المللی این نمایشگاه را تقویت کرد. همچنین نمایندگانی از بیش از ۱۳ دانشگاه، ۴ شرکت حمل و نقل هوایی بین المللی به این نمایشگاه تنوع چشمگیری را بخشید.

او در بخش دیگری از سخنانش خواستار ارتقا سطح تبلیغات و اطلاع رسانی برای معرفی فارس در مراودات دیپلماتیک و نمایشگاه های ملی و بین‌المللی آتی شد و بیان داشت: در زمینه تبلیغات شهری، بهره گیری از ظرفیت رسانه های ملی و بین المللی و حضور موثر و هدفمند در فضای مجازی نشان از هوشمندی و انتخاب صحیح ما در آینده روشن گردشگری فارس می باشد.

فرخ زاده خواستار بهره مندی از ظرفیت سفرا، وکلا و وزرا در راستای معرفی استان فارس به دنیا شد و بیان داشت: نمایشگاه های ما هنوز در پایگاه های رسمی رویدادهای بین المللی به ثبت نرسیده است که باید برای ثبت رویدادهای فارس در پایگاه های رسمی با اعتبار جهانی تلاش مضاعفی صورت پذیرد.

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس افزود: در فصول کم گردشگر با برپایی نمایشگاه های متنوع از جمله صنایع دستی و معرفی فرصت های گردشگری دینی و مذهبی و زیارت می توان گام های موثری در راستای ارتقاء اقتصاد گردشگری برداشت.

فرخ زاده همزمانی نمایشگاه شیراز و تهران و تبلیغات دیرهنگام را به عنوان یک آسیب برشمرد و خواستار اتخاذ رویکردی عالمانه در این زمینه شد.

او در ادامه استقبال از این نمایشگاه را مطلوب ارزیابی کرد و بیان داشت: یکی از نقاط قوت این نمایشگاه به حضور مردم نهادها باز می گردد که تلاش های آن ها تاثیر بسزا و قابل ملاحظه ای را به همراه داشت.

فرخ زاده با اشاره به حضور هشت استان کشور در این نمایشگاه بیان داشت: در حوزه اقوام و عشایر ضمن حضور چشمگیر آنها با ظرفیت های مغفول بی شماری روبرو هستیم که باید نسبت به آنها اهتمام ویژه ای انجام و نمایشگاه های آتی با انسجامی همه جانبه برنامه ریزی و برگزار شود.