تایوان سریع ترین بازار در حال رشد

برترین سازنده توربین گاز روی تایوان به عنوان یک کشور هسته‌ای شرط می‌بندد

اسکات، مدیر اجرایی جنرال الکتریک ورنووا، یکی از برترین سازندگان توربین های گاز طبیعی در جهان، جنرال الکتریک ورنووا، فرصت های بزرگی را در تایوان می بیند، تایوان که قرار است امسال به تدریج هسته ای را کنار بگذارد و برای تامین انرژی صنعت تراشه سازی خود به تولیدات گازی بیشتری نیاز دارد..
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر برترین سازنده توربین گاز روی تایوان به عنوان یک کشور هسته‌ای شرط می‌بندد

به گزارش گروه صنعت و تجارت _پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت، استرازیک در مصاحبه ای که روز دوشنبه منتشر شد به بلومبرگ گفت: تایوان که یک راکتور انرژی هسته‌ای فعال دارد، قصد دارد آن را در اواسط سال 2025 خاموش کند. حزب دموکراتیک مترقی تایوان که در ژانویه 2016 انتخاب شد و در سال 2020 دوباره انتخاب شد، سیاست حذف تدریجی انرژی هسته‌ای تا پایان سال 2025 را دارد. . از سال 2018، تایوان چهار رآکتور هسته ای دیگر را تعطیل و ساخت دو راکتور دیگر را در پی همه پرسی در سال 2021 لغو کرده است.

اکنون که انرژی هسته ای دیگر گزینه ای برای سوخت رسانی به صنعت تایوان، از جمله بخش عظیم تولید تراشه آن نخواهد بود، تامین کنندگان دیگر اشکال برق برای تکه هایی از کیک با هم رقابت می کنند. باد دریایی گران است و ذخیره انرژی کافی در این منبع انرژی تجدید پذیر مشکل است.

استرازیک به بلومبرگ گفت: بنابراین، سازنده توربین های گازی جنرال الکتریک ورنووا، که سال گذشته از جنرال الکتریک جدا شد ، تایوان را به عنوان سریع ترین بازار در حال رشد خود در آسیا می بیند. خروج هسته ای تایوان "به منحنی تندتر تقاضای جایگزین منجر می شود" و "گاز کاربردی ترین جایگزین برای هسته ای است."

این مدیر اجرایی به بلومبرگ گفت: «ما در مکان‌هایی مانند تایوان که شاهد رشد زیادی برق با تقاضای تراشه هستیم، فرصت‌های زیادی داریم.

استرازیک گفت در آسیا، جنرال الکتریک Vernova همچنین به دنبال بهره برداری از فرصت های بیشتر در اقتصادهای بزرگ جنوب شرقی آسیا، اندونزی و مالزی است، جایی که گسترش مراکز داده باعث افزایش تقاضای برق می شود.

ظهور فناوری هوش مصنوعی به رونق مرکز داده جهانی دامن می‌زند و آسیا نیز از این قاعده مستثنی نیست. گاز طبیعی، و در مورد LNG آسیا، می‌تواند برنده بزرگ این رونق فناوری باشد، زیرا انرژی گازسوز بر ترکیب برق در بسیاری از اقتصادهای توسعه‌یافته آسیایی مسلط است و بازارهای مراکز داده نوظهور به دلیل انتشار گازهای گلخانه‌ای، گاز را به زغال سنگ به هوش مصنوعی ترجیح می‌دهند.