به گزارش گروه صنعت و تجارت پایگاه خبری گفتمان فارس، سید حسن موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند اظهار داشت: با توجه به بازدید هفتگی که از نانوایان سطح شهرستان توسط اعضا شورای آرد و نان صورت میپذیرد عملکرد کیفی و کمی نانوایان بصورت مستمر مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر نانوایی ها با مشارکت و همکاری مردم باعث عملکرد بهتر نانوایان و پیگیری سریع و به موقع تخلفات احتمالی از سوی مراجع ذیربط می گردد افزود: ۹۰ مورد گشت مشترک امسال از طریق اعضای کارگروه انجام شده است لذا همشهریان عزیز می توانند در خصوص کیفیت نان و سایر تخلفات نانوایان در موضوعات کاهش وزن چانه و نان، کاهش ساعت پخت، تعطیلی خودسرانه، فروش آرد، فروش نان انبوه بصورت غیرمتعارف، استفاده از دستگاه کارت خوان در محلی غیر از نانوایی و مسائل بهداشتی بیشترین نظارت را داشته و موارد را سریعاً به جهاد کشاورزی اطلاع رسانی نمایند.
ایشان بیان کرد: موضوع بهداشت نانواییها یکی از موارد مهم است که با بحث سلامت جامعه و مردم سرکار دارد سلامت مردم از همه چیز بالاتر است و سلامت مردم بعنوان اولویت مد نظر است.
موسوی اظهار داشت: دورههای آموزشی بهداشتی ویژه نانواییها از طریق بهداشت شهرستان برگزار شود تا با مسائل مرتبط با بهداشت و سلامت آموزشهای لازم اطلاع رسانی شود.
وی خاطر نشان کرد: بازرسی در ایام تعطیلات از نانوایی ها، رسیدگی به تخلفات و اعمال جرائم لازم، برنامه ریزی جهت تشکیل جلسه برای تأمین نان مسافران نوروزی در ایام تعطیلات، رسیدگی به وضعیت بهداشتی نانواییها، چگونگی توزیع آرد خام بهویژه در روستاهای دوردست، از جمله موارد مهمی است که باید به صورت جدی پیگیری شوند.