به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد با محمد علیاکبری، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی دیدار کرد.
رئیس کمیته امداد در این دیدار با اشاره به تکالیف قانونی و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توانمندسازی و اشتغالزایی برای جامعه هدف این نهاد، یکی از راههای عملیاتی کردن و عینیت بخشیدن به این امر را ارتباط موثر با جامعه علمی و دانشگاهی کشور دانست.
وی با بیان اینکه اولویتهای مهارتی و کاربردی از ویژگیهای بارز دانشگاه جامع علمی-کابردی است، افزود: یکی از دلایل تاسیس مرکز علمی کاربردی در کمیته امداد، توانمندسازی اقشار تحت حمایت و مهارتافزایی به کارمندان و به ویژه مددکاران بوده است.
بختیاری استقرار کلینیک «رز» در مرکز علمی کاربردی کمیته امداد برای امر مشاوره، هدایت تحصیلی و سایر موضوعات روانشناسی را بسیار مفید ارزیابی کرد و ادامه داد: وجود ۱۴ هزار نخبه در بدنه مددجویی کمیته امداد، یک فرصت ارزشمند برای تعاملات بین کمیته امداد و دانشگاه جامع علمی-کاربردی است.
محمد علیاکبری، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی نیز برگزاری این جلسه را سرآغاز فصل تازهای از همکاریهای دو مجموعه دانست و گفت: بالاترین مدد و حمایت از مددجویان، توانمندسازی آنان است و کمیته امداد بزرگترین سازمان مددکاری و توانمندسازی کشور شناخته میشود.
وی دانشگاه جامع را در کنار کمیته امداد و تقویتکننده نگاه علمی این نهاد دانست و افزود: مرکز علمی کاربردی کمیته امداد در سطوح بالای مراکز تحت نظر دانشگاه جامع است.
علیاکبری با ارائه پیشنهاد ایجاد کارگروه مشترک بین کمیته امداد و دانشگاه جامع برای شناسایی حوزههای قابل همکاری و تدوین برنامههای عملیاتی، اظهار کرد: با توجه به وجود اطلاعات و دادههای بسیار با ارزش در خصوص آمار اشتغال و افراد مستعد اشتغال در کمیته امداد، ایجاد سازو کاری در جهت اشغالزایی و توانمندسازی این افراد بسیار مهم است.
در این نشست که به میزبانی دانشگاه جامع علیمی-کاربردی برگزار ش، حمیدرضا ترقی، عضو هیأت امنای کمیته امداد، جعفر صباغیان، قائم مقام کمیته امداد و ملکشاهی رئیس مرکز علمی کاربردی کمیته امداد نیز حضور داشتند.