با حضور استاندار فارس:

بررسی راه های توسعه و تقویت گردشگری سلامت در فارس

دکتر ایمانیه: در کنار سایر ظرفیت های توریستی فارس، برای توسعه گردشگری سلامت در استان می بایست زیرساخت های لازم را تقویت کرد و بسترهای مختلف را برای حضور بیماران در فارس فراهم کرد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر بررسی راه های توسعه و تقویت گردشگری سلامت در فارس

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، جلسه شورای گردشگری سلامت به ریاست استاندار فارس و به منظور فراهم سازی زمینه های تقویت زیرساخت ها و رونق گردشگری سلامتِ استان، برگزار شد.

دکتر ایمانیه در این جلسه بر ظرفیت های بین المللی و ملی فارس در حوزه پزشکی، درمانی و تامین سلامت استان فارس و خصوصا شهر شیراز تاکید کرد و گفت: علم بروز، تبحر نخبگان، تجهیزات نوین و توانمندی پزشکان فارسی چهار مولفه ای است که شیراز و فارس را پذیرای بیمار از سایر کشور کرده است.

وی در ادامه بر ضرورت نگاه همه جانبه بر کشورهای متقاضی دریافت خدمات درمانی در شیراز تاکید کرد و اظهار داشت: کشورهای منطقه، همگی از اهمیت بالایی برخوردارند بویژه کشورهایی که دارای مرز مشترک با جمهوری اسلامی ایران هستند لذا می بایست اقدامات متوازن و مستمر با همه کشورهای منطقه دستور کار متولیان گردشگری سلامت باشد.

استاندار فارس با اشاره بر اینکه آمارهای رسمی میزان اثرگذاری فعالیت ها را مشخص می کند، تصریح کرد: حاصل همه فعالیت ها، اقدامات، جلسات و مکاتبات در نهایت با دو معیار تعداد ورود بیماران و حجم ارزی و ریالی وارد شده به استان از طریق گردشگری سلامت مشخص می شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود به افزایش پروازهای مستقیم شیراز به نجف اشرف اشاره کرد و افزود: تلاش ها و رایزنی های بسیاری برای برقراری پرواز مستقیم این پرواز از شیراز شده است؛ این پروازها علاوه بر اینکه زیارت مشتاقان ائمه اطهار مدفون در کشور عراق را تسهیل می کند، یکی از راه های جذب و افزایش مراجعه بیماران از کشور عراق به شیراز نیز است که با کاهش نرخ پروازی در این مسیر، محقق می شود.

نماینده عالی دولت در فارس، به موضوع کمبود لنز برای بیماران خارجی در شیراز نیز اشاره کرد و گفت: ورود لنزهای قابل استفاده در درمان بیماری های چشمی تابع مقررات کشوری است اما در صورت ورود لنزهای مذکور به گمرک شیراز یا منطقه ویژه اقتصادی شیراز، پس از طی مراحل قانونی و با اخذ هزینه های تمام شده، طبق سهمیه های اعلامی، بصورت هدفمند در اختیار بیماران بین المللی قرار می گیرد.