توسط دبیرستان دخترانه بدیعی لامرد اجرا شد:

برگزاری کارگاه های آموزشی ایجاد انگیزه، هدف، خودباوری و اعتماد به نفس در دانش آموزان لامردی

کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی با محوریت انگیزش و هدف خود باوری و اعتماد به نفس ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه دوره دوم بدیعی با هدف ایجاد روحیه خودباوری، پیدا کردن استعداد، توانایی و مهارت های مناسب تحصیلی در قالب طرح یاریگران زندگی معاونت پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان لامرد در دهه مبارک فجر اجرا گردید.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر برگزاری کارگاه های آموزشی ایجاد انگیزه، هدف، خودباوری و اعتماد به نفس در دانش آموزان لامردی

به گزارش خبرنگاران گروه علم و فناوری گزارش خبر، نجمه بدیعی مدیر دبیرستان دخترانه در حاشیه کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت انگیزش و هدف با گفتگو با این خبرگزاری اظهار داشتند: اجرای طرح آموزش و توانمندسازی دانش­‌آموزان در دبیرستان دخترانه بدیعی با موضوعات مختلفی ویژه دانش‌آموزان و والدین در قبال مسائل و آسیب ها که در جامعه با آن مواجه هستیم اجرا می شود از موضوع های مهم این کارگاه ها می توان به ارتقای دانش و ایجاد مهارت در زمینه های خاص در مدت زمان کوتاه مدت، آموزش مباحث علمی متنوع مورد نیاز شرکت کنندگان، ارتقای آگاهی و توانایی خانواده ها در جهت اعتلای زندگی بهتر با شناخت بیشتر و رفتار آگاهانه تر و پیشگیری معضلات و مشکلات دانش آموزان در جامعه نام برد.

مدیر دبیرستان دخترانه از اقدامات فوق العاده و کارگاه های آموزشی ویژه دانش آموزان پایه دهم تا دوازدهم اشاره کردند و اظهار داشتند: در راستای تحقق اهداف تربیتی زمینه شکوفایی استعدادهای دانش آموزان در ابعاد فرهنگی ، دینی، هنری ، ورزشی و اجتماعی این امکان فراهم می آوریم و کارگاه های آموزشی توانمندسازی در جهت توسعه و تعمیق آموخته های دانش آموزان صورت می گیرد و متناسب با استعداد آنان ، زمینه های رشد و توسعه یادگیری را در ابعاد نظری و عملی ایجاد
می شود که شامل همه دانش آموزان متوسطه دوره دوم می باشد.

در ادامه عبدالحسین شبانی نژاد مشاوره و مدرس امور اجتماعی و مسئول توانمند سازی دانش آموزان در خصوص راهکار افزایش انگیزش در دانش آموزان خاطر نشان کردند: برای ایجاد انگیزه تحصیلی بهترین روش این است که پس از برطرف کردن موانع انگیزشی، همزمان به انگیزه های بیرونی و درونی پرداخت و آنها را تقویت نمود. به این ترتیب با وجود انگیزه های بیرونی فرد به سرعت نیرو بدست آورده و حرکت تحصیلی خود را آغاز خواهد نمود و تضمین و ادامه راهش نیز با بوجود آمدن انگیزه های درونی در طول زمان تضمین خواهد شد.

اما برای افزایش انگیزه تحصیل دو گام اساسی را باید برداشت، گام اول کشف و برطرف کردن عوامل عدم انگیزه است، و گام بعدی بکاربردن هم زمان راهکارهای افزایش انگیزه درونی و بیرونی است.

وی افزود: در این صورتی شما خواهید توانست با یاری خداوند متعال انگیزه تحصیلی را در خود ایجاد نمایید و یا افزایش دهید.

شبانی نژاد کارشناس پیشگیری از آسیب های اجتماعی موفقیت رو در زندگی زمینه ساز سعادت و خوشبختی دانستند و افزودند:موفقیت در زندگی زمانی برای انسان میسر می شود که برای رسیدن به اهدافش تلاش کند اگر چه تلاش به تنهایی کافی نیست و باید برنامه ریزی دقیق و حساب شده را هم در نظر گرفت.

از مطالعه زندگی انسان های موفق این مطلب به خوبی روشن می شود که بدون علم و عمل رسیدن به قله های سعادت و خوشبختی امکان پذیر نیست .نداشتن هدف سبب بی انگیزگی می گردد.

وی از نداشتن امید به آینده و نداشتن اعتماد به نفس در دانش آموزان ابراز نگرانی کردند و خاطر نشان کردند: نداشتن امید به آینده یکی از مشخصترین دلایل افت تحصیلی دانش آموزان ، بلاتکلیفی و نداشتن امید به آینده است . زیرا اکثر دانش آموزان یک آینده خوب و روشن را مستلزم ادامه تحصیل نمی دانند. و نداشتن اعتماد به نفس کسی که استعدادها و توانایی های خود را باور ندارد و همیشه خود را ناچیز و ناتوان می پندارد، هرگز جرات اقدام به کار پیدا نمی کند و از این روی، دچار شکست و ناامیدی می شود زیرا همیشه می ترسد از عهده کارهایش برنیاید، هر چند در ظاهر هم خود را توانا ببیند.