شمیم عطر گل محمدی در گلستان‌های نی‌ریز

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کار برداشت گل محمدی از اواخر فروردین‌ماه آغاز شده است و تا اواسط خرداد ماه ادامه‌دارد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر شمیم عطر گل محمدی در گلستان‌های نی‌ریز

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علیرضا بصیری افزود: با آغاز فصل برداشت گل محمدی پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر 50 تن از این محصول به‌صورت غنچه و گلبرگ از گلزار‌های شهرستان برداشت‌ شود.

وی اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان افزون بر 120 هکتار است که از این میزان 110 هکتار آن بارور است.

به‌گفته این مقام مسئول؛ کاشت گل محمدی در مناطق خشک و کم‌آب با توجه به وضعیت بحرانی منابع آبی منطقه و نیازی که به کاشت محصولات کشاورزی کم‌آب‌بر احساس می‌شود؛ سبب شده است تا کشت گیاهان‌دارویی و به‌ویژه گل محمدی بهترین جایگزین برای محصولات پرآب‌بر محسوب‌شود.

بصیری اضافه‌کرد: مهم‌ترین موارد مصرف گل محمدی شامل تهیه گلاب، اسانس و صنایع داروسازی است و تولیدات آن علاوه بر بازار داخلی به کشور‌های حاشیه حوزه خلیج فارس، آسیای‌میانه‌ و‌ اروپا صادرمی‌شود.