دلایل عزل مدیرعامل شرکت بازرگانی پگاه!

کاهش شدید حجمی مستقیم صادرات، عدم پرداخت مطالبات شرکت های تولیدی پگاه، فروش ریالی محصولات صادراتی که نقطه ثقل ارزآوری برای کشور و شرکت های تولیدی پگاه می بود، نگهداری ارز در صندوق شرکت که توام به حضور پلیس در آنجا گردید، خواب مبالغ سنگین ارزی در خارج کشور، عدم همراهی با سیاست های شرکت مادر و بالادستی، زیان شدید ارزی به درآمد پگاه نسبت به میزان بودجه، لاینحل ماندن پرونده های قضایی بین المللی دستگاه خامه ساز و گاوهای شیرده در آلمان، بی برنامگی و ضعف مدیریت داخلی، حدود280 میلیون یورو تعهد ارزی رفع نشده و ... قسمتی از میراث بجای مانده او بر شرکت بازرگانی پگاه می باشد که سهامداران و بازنشستگان کشوری امید دارند با برکناری وی جریان رسیدگی به این موضوعات از مجاری قانونی و قضایی در دستور کار قرار گیرد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر دلایل عزل مدیرعامل شرکت بازرگانی پگاه!

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، شرکت بازرگانی پگاه ایران متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری بعد از 2 سال مدیریت فلاکت بار توسط شخصی که فاقد هر نوع سبقه بازرگانی بین المللی می بود و به توصیه شخص ذی نفوذی در دولت تدبیر دوازدهم و بر خلاف مصوبه قانونی هیئت مدیره شرکت پگاه برای یک دوره کوتاه بعنوان مدیر شرکت پگاه تبریز و سپس با فشار یکی از نمایندگان رد صلاحیت شده مجلس شورای اسلامی قبل راهی شرکت بازرگانی پگاه شده بود، امروز عزل گردید.

عزل وی که قبلاً دو بار تا مرحله جلسه تودیع و معارفه نیز کشیده شد ولیکن با فشار نمایندگان مجلس به وزیر، در حین برگزاری لغو گردید که این خود از عجایب روند جایگزینی مدیران در کشور بود. وضعیت این شرکت بجای رسیده بود که گزارش های حسابرسی مالی سالیانه و گزارش عملکرد مدیران این شرکت توسط سهامدارانش که از بازنشستگان کشور می باشند طی دو سال پیاپی رد گردید و حتی یکبار مدیرعامل این شرکت صورتجلسه مجمع این شرکت را امضاء ننمود. همچنین حمایت کورکورانه از وی تا جایی رسیده بود که وی در مقام به اصطلاح مدیر، پاسخگو به هیچ نهاد بالادستی و حتی نهادهای نظارتی نبود و به صراحت اقرار به حمایت چندین نماینده از خود می‌نمود که همگی یا رد صلاحیت و یا در این انتخابات اخیر رای لازم نیاورند و از حضور در مجلس جدید جای ماندند.

کاهش شدید حجمی مستقیم صادرات، عدم پرداخت مطالبات شرکت های تولیدی پگاه، فروش ریالی محصولات صادراتی که نقطه ثقل ارزآوری برای کشور و شرکت های تولیدی پگاه می بود، نگهداری ارز در صندوق شرکت که توام به حضور پلیس در آنجا گردید، خواب مبالغ سنگین ارزی در خارج کشور، عدم همراهی با سیاست های شرکت مادر و بالادستی، زیان شدید ارزی به درآمد پگاه نسبت به میزان بودجه، لاینحل ماندن پرونده های قضایی بین المللی دستگاه خامه ساز و گاوهای شیرده در آلمان، بی برنامگی و ضعف مدیریت داخلی، حدود 280 میلیون یورو تعهد ارزی رفع نشده و ... قسمتی از میراث بجای مانده او بر شرکت بازرگانی پگاه می باشد که سهامداران و بازنشستگان کشوری امید دارند با برکناری وی جریان رسیدگی به این موضوعات از مجاری قانونی و قضایی در دستور کار قرار گیرد.

منبع:تابناک