مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان فارس خبر داد:

برگزاری مستمر رویدادهای آموزشی با محوریت معرفی و عرضه صنایع دستی در فارس

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان فارس از استمرار  برگزاری رویدادهای آموزشی با محوریت معرفی و عرضه صنایع دستی در این استان خبر داد و گفت: این رویدادهای آموزشی در اماکن تاریخی _ گردشگری  و خانه های صنایع دستی در سطح استان فارس برگزار می شود.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر برگزاری مستمر رویدادهای آموزشی با محوریت معرفی و عرضه صنایع دستی در فارس

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، محمد ثابت اقلیدی در حاشیه بازدیدش از نخستین رویداد ورکشاپ دست بافت ها در ارگ کریمخانی شیراز افزود: این ورکشاپ تخصصی یکی از پیش رویدادهای سومین جشنواره بین المللی چند رسانه ای میراث فرهنگی است که قرار است نیمه دوم آبان ماه در شیراز برگزار شود.

او با مثبت ارزیابی کردن چنین رویدادهایی های تخصصی بر لزوم استمرار این دست برنامه ها تاکید کرد و افزود: خوشبختانه استقبال عموم مردم از این رویدادهای آموزشی تخصصی بسیار گسترده و چشمگیر بوده است که این موضوع نشان از علاقه مندی آن ها به مباحث صنایع دستی و میراث فرهنگی این مرز و بوم دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس گفت: برگزاری سومین جشنواره بین المللی چند رسانه ای میراث فرهنگی در شیراز فرصت طلایی برای استان فارس است چرا که در جریان این رویداد با برگزاری پیش رویدادها و برنامه های آموزشی تخصصی میراث ملموس و ناملموس این استان به صورت تخصصی به عموم مردم معرفی می شود. ثابت اقلیدی ادامه داد: تا کنون بیش از ۱۰ رویداد تخصصی آموزشی با محوریت معرفی صنایع دستی و میراث فرهنگی در سطح استان برگزار شده است و این روند همچنان تا نیمه دوم آبان ماه( زمان برگزاری جشنواره چندرسانه ای میراث فرهنگی) ادامه خواهد داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: برگزاری این رویدادها با هدف آشناسازی و تأکید بیشتر بر مباحث حوزه میراث فرهنگی(ملموس و ناملموس و هنرهای سنتی و صنایع دستی) استان است.

گفتنی است نخستین ورکشاپ صنایع دستی با هدف معرفی دست بافت های استان فارس پنج شنبه گذشته در ارگ کریم خان شیراز و با حضور بیش از10 نفرازهنرمندان فارسی برگزار شد که در این ورکشاپ علاقمندان با مراحل صفر تا صد تولید محصولات متنوع دست بافت های استان (از نخ ریسی تا تولید محصول ) آشنا شدند. دست بافت های داری چون قالی ، جاجیم ،گلیم و گبه، و... است که در تمامی شهرستان های استان هنرمندان به تولید این محصولات اقدام می نمایند همچنین در این شاخه هنری می توان به تولید گیوه ، ملکی و روآر دوزی هم اشاره کرد.