مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس در نشست هم‌اندیشی با دستگاه‌های فرهنگی استان؛

جشنواره کتابخوانی رضوی به میزبانی سومین حرم اهل بیت(ع)

مهدی مؤمن‌زاده، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس در نشست هم‌اندیشی با دستگاه‌های فرهنگی استان با محوریت جشنواره کتابخوانی رضوی، گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی مدلی از رویداد فاخر فرهنگی است که جای خود را در کشور پیدا کرده است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر جشنواره کتابخوانی رضوی به میزبانی سومین حرم اهل بیت(ع)

به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، نشست هم اندیشی با دستگاه‌های فرهنگی استان فارس با محوریت سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با حضور مهدی مؤمن‌زاده، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس؛ محمدحسین فیروزی، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس و نمایندگان بیست دستگاه فرهنگی استان برگزار شد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس در این نشست با اشاره به اینکه کار فرهنگی اصیل کاری است که هم فرم خوب و هم محتوای غنی داشته باشد، گفت: توجه به حوزه کتاب مهم ترین کار فرهنگی است؛ جشنواره کتابخوانی رضوی از این حیث و با توجه به محتوای آن که مربوط به اهل بیت(ع) است، نمونه یک کار فرهنگی اصیل و ارزشمند است. جشنواره کتابخوانی رضوی مدلی از رویداد فرهنگی است که جای خود را در کشور پیدا کرده و این فرصت بسیار خوبی است.

مؤمن‌زاده با اشاره به استقبال مردم از این جشنواره گفت: تجربه نشان داده، مردم ایران برای اهل بیت(ع)، متفاوت عمل می‌کنند؛ استان فارس و شهر شیراز نیز به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) میزبان شایسته‌ای برای جشنواره کتابخوانی رضوی خواهند بود.

وی خواستار فعال کردن ظرفیت گروه‌های مردمی در این جشنواره شد و عنوان کرد: مناسبت هایی همچون شروع فصل تحصیلی، روز دانشجو و روز دانش آموز و ... در پیش است. باید از این ظرفیت‌ها برای همراه کردن گروه‌های مختلف با این جشنواره استفاده شود.

این مقام مسئول در استان فارس از دستگاه‌های اجرایی خواست تمام ظرفیت‌های مراجعین و تبلیغاتی خود را در برگزاری این جشنواره همراه کنند و افزود: باید با فرمانداران نیز برای ایجاد تحرک و مشارکت در شهرستان‌ها گفتگو و رایزنی شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس تأکید کرد: ما فراتر از وظایف معمول خود، وظیفه داریم برای امام رضا(ع) و خاندان اهل بیت(ع) قدم برداریم و حتماً دعای خیر حضرتشان نصیب ما خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس نیز در این نشست با اشاره به جشنواره کتابخوانی رضوی، گفت: امسال سیزدهمین دوره این جشنواره برگزار می‌شود و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از دوره ششم میزبان این جشنواره بوده است؛ شبکه گسترده نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور کمک کرد این جشنواره رونق بسیاری پیدا کند.

محمدحسین فیروزی با بیان اینکه ترویج سیره اهل بیت(ع) یک وظیفه فرادستگاهی است، تصریح کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی فرصتی برای ارتباط بیشتر اعضا با کتابخانه‌های عمومی است.

وی به ساختار جشنواره اشاره کرد و گفت: هر سال تغییرات بسیاری در شیوه‌های شرکت و محتوا در این جشنواره ایجاد شده و این مخاطب را به مشارکت در این جشنواره ترغیب می‌کند.

فیروزی کارنامه استان فارس را در برگزاری این جشنواره ملی، درخشان توصیف کرد و گفت: در چند دوره اخیر آثاری از نویسندگان استان فارس در بین منابع جشنواره کتابخوانی رضوی بوده است. امسال نیز کتاب «سفر به قلعه خورشید» اثر رقیه بابایی، نویسنده شیرازی در بین آثار برگزیده این جشنواره است. همچنین فارس میزبان اختتامیه ملی یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی بود. این در حالی است که این میزان مشارکت گسترده مردم در تمامی دوره‌ها نیز از جمله دستاوردهای استان در این جشنواره ملی بوده است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی تصریح کرد: استانداری فارس و تمامی دستگاه‌های اجرایی در فارس همواره در برگزاری این رویداد مهم فرهنگی پیشگام بوده و با تمام ظرفیت‌های خود به استقبال این جشنواره آمدند. این مهم‌ترین دلیل عملکرد خوب استان فارس در دوره‌های پیشین جشنواره کتابخوانی رضوی است.

وی خواستار همکاری خوب دستگاه‌ها در این دوره از جشنواره شد و گفت: برای دستگاه‌های فرهنگی استان پیشنهادها و وظایفی مطرح شده که امیدواریم با استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها بتوانیم عموم مردم را برای مشارکت در این رویداد مهم ملی جذب کنیم.

فیروزی وجود بخش جنبی حضرت پیامبر اکرم(ص) در این جشنواره را یک ظرفیت برشمرد و گفت: با توجه به وجود کتاب‌هایی در مورد پیامبر اکرم(ص)، سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی این ظرفیت را دارد که در میان مردم اهل سنت استان فارس نیز مخاطب خود را پیدا کند.

علیرضا رحمانی، معاون امور کتابخانه‌ها و همکاری های اداره کل کتابخانه های عمومی فارس نیز در ادامه این نشست به معرفی سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی پرداخت و گفت: این دوره با محوریت امام رضا(ع) و بخش ویژه حضرت محمد مصطفی ص) آغاز شده و تا ۳۰ آذر ماه مهلت شرکت دارد. در تلاشیم در این دوره با همکاری بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های تبلیغی دستگاه‌های فرهنگی فارس، مشارکت عموم در این جشنواره را چند برابر کنیم.

::

مطالب مرتبط